Inspiratievideo's

Om het nieuwste boek 'Hemel en Aarde in de wereld van het kind' te introduceren heb ik, in samenwerking met Uitgeverij Rozekruis Pers, een serie inspiratievideo's gemaakt. Video's die een bron van inspiratie zijn voor ouders, grootouders én docenten in het onderwijs. Voor iedereen die hierdoor enthousiast geworden is zijn er ook activiteiten mogelijk zoals lezingen, interviews en boekbesprekingen waar ik als gastspreker op uw (online) event zal spreken. Je kunt natuurlijk ook het boek kopen.

Introductievideo
'Hemel en Aarde in de wereld van het kind' 

Ankie licht in deze video kort toe wat je van dit boek kunt verwachten, hoe rijk en inspirerend de vele voorbeelden zijn om kinderen op te laten groeien tot sterke, evenwichtige en creatieve mensen met diepgang en die een zegen zijn voor deze planeet.

Inspiratievideo 1
Eerste levensprincipe –
Beweging rondom een vast punt

In deze eerste inspiratievideo vertelt Ankie Hettema over het levensprincipe ‘beweging rondom een vast punt’ en legt uit hoe ze dat voor kinderen beleefbaar maakt, zodat zij hun eigenheid kunnen ontdekken en beseffen dat zij in zichzelf een rustpunt hebben. Meer over het eerste levensprincipe is te lezen in het eerste hoofdstuk met de titel 'Beweging rondom een vast punt' van haar recent verschenen nieuwste boek Hemel en aarde in de wereld van het kind - hoe je dichtbij brengt wat veraf lijkt.

Inspiratievideo 2
Tweede levensprincipe – Zo boven zo beneden

Ankie Hettema vertelt in deze video over het tweede levensprincipe: zo boven zo beneden. Zij legt uit hoe ze dat voor kinderen beleefbaar maakt. Meer over het tweede levensprincipe - en ook over de zes andere levensprincipes is te lezen in haar recent verschenen nieuwste boek Hemel en aarde in de wereld van het kind – hoe je dichtbij brengt wat veraf lijkt. 

Inspiratievideo 3
Derde levensprincipe – overal en alles is energie

Ankie Hettema vertelt in deze video over het derde  levensprincipe: overal en alles is energie. Zij legt uit hoe ze dat voor kinderen beleefbaar maakt en verbindt waarnemingen met innerlijke waarden. Meer over het derde levensprincipe – en ook over de zes andere levensprincipes – is te lezen in haar recent verschenen nieuwste boek Hemel en aarde in de wereld van het kind – hoe je dichtbij brengt wat veraf lijkt.  

Inspiratievideo 4
Vierde levensprincipe – De paren van tegenstellingen

Ankie Hettema vertelt in deze video over het vierde levensprincipe: de paren van tegenstellingen. Zij legt uit hoe ze dat voor kinderen beleefbaar maakt en verbindt waarnemingen met innerlijke waarden. Meer over het vierde levensprincipe – en ook over de zes andere levensprincipes – is te lezen in haar recent verschenen nieuwste boek Hemel en aarde in de wereld van het kind – hoe je dichtbij brengt wat veraf lijkt.

Inspiratievideo 5
Vijfde levensprincipe – Kinderen die kunnen springen – zeven hermetische kerngedachten

Ankie Hettema vertelt in deze video over het vijfde  levensprincipe: de keten van oorzaak en gevolg. Zij legt uit hoe ze dat voor kinderen beleefbaar maakt en verbindt waarnemingen met innerlijke waarden. Meer over het vijfde levensprincipe – en ook over de zes andere levensprincipes – is te lezen in haar nieuwste boek Hemel en aarde in de wereld van het kind – hoe je dichtbij brengt wat veraf lijkt.

Inspiratievideo 6
Zesde levensprincipe – Alles verandert, alles stroomt

Ankie Hettema vertelt in de deze video over het zesde  levensprincipe: alles verandert, alles stroomt. Zij legt uit hoe ze dat voor kinderen beleefbaar maakt en verbindt waarnemingen met innerlijke waarden. Meer over het zesde levensprincipe – en ook over de zes andere levensprincipes – is te lezen in haar nieuwste boek Hemel en aarde in de wereld van het kind – hoe je dichtbij brengt wat veraf lijkt.

Inspiratievideo 7
Zevende levensprincipe – Kracht van samenwerking

Ankie Hettema vertelt in de deze video over het zevende levensprincipe: de kracht van samenwerking. Ieder kind komt met een belofte op aarde. Het kijkt met een open ziel de wereld in en verwondert zich. Het draagt de wereld van het licht nog bij zich. Kinderen moeten aarden, zich de menselijke inzichten en afspraken eigen maken. Maar waar blijft het stukje hemel? Hoe kan de belofte zich waarmaken? Deze week het laatste levensprincipe: de kracht van samenwerking.

Alles moet uit tegenstelling en tegenstrijdigheid tot aanzijn komen. Op geen andere wijze is dat mogelijk.
CORPUS HERMETICUM 12:31

Delen

© 2022 Ankie Hettema-Pieterse
Webdesign Hugodenouden.nl