Contact

Ankie Hettema- Pieterse is beschikbaar voor o.a. lezingen, interviews of te boeken als gastspreker op uw (online) evenement. Heb je vragen over de mogelijkheden of ben je benieuwd in welke vorm ik iets voor jou of je organisatie kan betekenen? Stuur mij dan via de button hieronden een e-mail. Voor alles met betrekking tot één van mijn boeken, contact dan Uitgeverij Rozekruis Pers, zie onderaan deze pagina.

Mogelijkheden om elkaar samen te inspireren

Boekbespreking

Een eerste kennismaking, het boek als inspiratiebron. Hoe de drie geestwetten en vier natuurwetten in de verschillende wijsheidstradities en in de natuur te herkennen zijn en welke rol zij spelen in ons leven.

Lezing

Een mogelijkheid om te spreken over het boek maar ook de gelegenheid om specifieker op een onderwerp in te gaan. Bijvoorbeeld: ‘Het belang van kunstzinnige vorming’ , ‘De mens als schepper’ of ‘De relatie tussen mens (kind) en kosmos’, of wel ‘De geest- en natuurwetten bezien vanuit de Bijbel’. 

Cursus

Naast een korte inleiding over het boek, wordt in een dag- of dagdeel cursus de praktische kant van het boek belicht en hoe het thuis of in de klas een plaats kan krijgen. 

Wij zijn in staat te kiezen; het ligt in ons vermogen het beste te kiezen, en eveneens, ondanks onszelf, het slechtste.
CORPUS HERMETICUM 16:38

Delen

© 2022 Ankie Hettema-Pieterse
Webdesign Hugodenouden.nl