Workshop 'Opgroeien in deze tijd'

3 september 2022

Workshop tijdens symposion Het Nieuwe Goud 'Wegen naar de werkelijkheid' 

De Antroposofische Vereniging, Stichting Rozenkruis en de Theosofische Vereniging slaan de handen in één en organiseren een gezamenlijk symposion voor mensen die op de één of andere manier de muren proberen te slechten van het materialistische denken en die op zoek zijn naar een ander perspectief op het leven en de werkelijkheid.

De schepping is fundamenteel één, niet een verzameling van zaken, die al dan niet met elkaar verbonden zijn. Dit heeft twee gelijkwaardige aspecten: geest en stof. De een bestaat niet zonder de ander. Er is niets buiten deze eenheid. Is het niet de opdracht van de mens om zich daarvan bewust te worden? Het programma biedt een combinatie van overdracht en interactie. Er is volop gelegenheid u te laven aan verhalen en inleidingen, maar evenzeer aan uitwisseling en interactie.

Workshop 'Opgroeien in deze tijd'
Bevestigen van wat al ís, laten groeien in een voortdurende vernieuwing. Hoe word je wie je echt bent? Wie ben je? Waar kom je vandaan? Wat je graag als kind al had willen weten.

Wie zijn oorsprong kent, heeft een voorsprong in het leven. 
Vanuit het hermetisch gedachtegoed wordt ingegaan op zeven universele levensprincipes en hun betekenis voor ieders leven. Geest-, ziel,- en natuurwetten worden gekoppeld aan natuur- en kunstbeleving en innerlijke waarden en levensvragen die hiermee annex zijn. 

Datum : Zaterdag 3 september 2022
Programma : 9.00 – 17.00 uur
Locatie : 'Antropia' Stationsweg 13, Driebergen-Rijsenburg
Website : www.hetnieuwegoud.nl

Delen

© 2022 Ankie Hettema-Pieterse
Webdesign Hugodenouden.nl