Workshop 'Natuurwet van tegendelen en harmonie'
Woensdag 25 oktober 2023: Workshop Natuurwet van tegendeel en harmonie

25 oktober 2023

Workshop voor kinderen van 4-8 jaar, door Ankie Hettema-Pieterse

Dag en nacht, hoog en laag, binnen en buiten, boos en blij… hou het maar bij! Het leven hupt van het één naar het ander - twee horen bij elkaar. Wat wisselt in jou? Wat maakt je licht, wat zwaar? Wat kan klein zijn en wat groot? Ontdek hoe tegenstellingen werken, kijk, zoek, luister en doe!

Ankie Hettema’s eerdere workshop in de Embassy of the Free Mind, ‘De zeven hermetische principes’ maakte zoveel enthousiasme los bij de kinderen dat we er graag een vervolg aan geven. In deze workshop onderzoekt Ankie Hettema samen met de kinderen de werking van tegenstellingen buiten in de natuur en binnen in onszelf, met behulp van verhalen, proefjes, afbeeldingen in de Embassy of the Free Mind en veel creativiteit!

Over Ankie Hettema
Ankie Hettema is auteur van het boek Hemel en aarde in de wereld van het kind. Vanuit de gedachte dat je de samenleving en de wereld alleen werkelijk vernieuwend kunt vormgeven als je aan de basis begint - bij het kind - beschrijft ze hierin zeven levensprincipes. Ook in haar eigen onderwijspraktijk nam ze kinderen jarenlang mee in de wijsheid van Hermes, want: 'Kinderen die hun oorsprong kennen, hebben een voorsprong in het leven.'

Datum : Woensdag 25 oktober 2023
Tijd : 11.00 tot 12.30 uur, inclusief pauze
Tickets : € 10 (inclusief entree begeleider)

Het ticket is geldig voor één kind plus één begeleider. Terwijl de kinderen de workshop doen, kun je het museum bekijken of van onze tuin genieten.

Boekenactie
Het boek ‘Hemel en aarde in de wereld van het kind’ (winkelprijs € 24,95) is op vertoon van het ticket voor € 20,- te koop in onze museumshop. Het boek is niet nodig om de workshop te kunnen volgen. 

Meer informatie en reserveren bij Embassy of the Free Mind via www.embassyofthefreemind.com/nl/museum/opl/kids

Adres
The Embassy of the Free Mind
Keizersgracht 123, 1015 CJ  Amsterdam

Delen

© 2024 Ankie Hettema-Pieterse
Webdesign Hugodenouden.nl