Workshop 'Alles verandert, niets gaat verloren'
21 februari 2024: Workshop 'Alles verandert, niets gaat verloren' voor kinderen van 4-8 jaar bij The Embassy of the free Mind
21 februari 2024

Workshop voor kinderen van 4-8 jaar bij The Embassy of the free Mind

Kijk om je heen! Zie wat er verandert!

Uit de kale takken van de winterse bomen groeien roze en witte bloemen. Achter de eend zwemmen plotseling zes of zeven jonge eendenkuikens. De cocon van de rups springt open en een vlinder komt tevoorschijn. In de sloot verandert een dikkopje in een kikker.
Wat is er in jouw leven veranderd? Niets gaat verloren, hoe zo dan? Met Hermes en afbeeldingen, verhalen, proefjes en gesprek gaan we in op dit thema. En natuurlijk met onze creativiteit.

Programma
Deze workshop is een vervolg op de eerdere workshops van Ankie over de inzichten van Hermes. Je kunt hem ook los volgen.

Het ticket is geldig voor één kind plus één begeleider. Terwijl de kinderen de workshop doen, kun je het museum bekijken of van de tuin genieten. Geschikt voor kinderen van 4 t/m 8 jaar. Meedoen kost €10, exclusief entreekaartje voor de begeleider. De Museumkaart is geldig. De workshop is inclusief materialen en limonade.

Over Ankie Hettema
Ankie Hettema is auteur van het boek Hemel en aarde in de wereld van het kind. Vanuit de gedachte dat je de samenleving en de wereld alleen werkelijk vernieuwend kunt vormgeven als je aan de basis begint - bij het kind - beschrijft ze hierin zeven levensprincipes. Ook in haar eigen onderwijspraktijk nam ze kinderen jarenlang mee in de wijsheid van Hermes, want: 'Kinderen die hun oorsprong kennen, hebben een voorsprong in het leven.'

Datum : Woensdag 21 februari 2024
Tijd : 11.00 tot 12.30 uur inclusief pauze
Adres : The Embassy of the Free Mind
Keizersgracht 123, 1015 CJ  Amsterdam
Kosten : €10 inclusief limonade en materialen (exclusief entree begeleider, Museumkaart en Stadspas zijn geldig)

Delen

© 2024 Ankie Hettema-Pieterse
Webdesign Hugodenouden.nl