Symposion 'Het onnoembare heeft vele namen'

13 november 2022

Gastspreker op symposion georganiseerd door Stichting Rozenkruis

Wat is de oorzaak van ons diepste verlangen en het doel van ons hoogste streven? Welke relatie gaan we ermee aan en waarom (niet?). 

Wat is de oorzaak van ons diepste verlangen en het doel van ons hoogste streven? Welke relatie gaan we ermee aan en waarom (niet?). 

Op 13 november 2022 brengen we met voordrachten, interviews, muziek, poëzie en gesprek het onnoembare tot uitdrukking. We nodigen u van harte uit deel te nemen aan dit symposion en zo met elkaar het onnoembare te verkennen. Wat is de betekenis ervan in ons eigen leven?

Het onnoembare heeft vele namen is een dag met ruimte voor ontdekkingen, ontmoetingen, voor verwondering. Met gedichten van Claude van de Berge, inzichten van Jan Geurtz, overdenkingen van Peter Teunis en Ankie Hettema, een wandeling door de beeldentuin, podcasts en foto's, muziek van Ad de Jong en vele anderen. 

Over Ankie Hettema
Ankie Hettema is auteur van het boek Hemel en aarde in de wereld van het kind. Vanuit de gedachte dat je de samenleving en de wereld alleen werkelijk vernieuwend kunt vormgeven als je aan de basis begint - bij het kind - beschrijft ze hierin zeven levensprincipes. Ook in haar eigen onderwijspraktijk nam ze kinderen jarenlang mee in de wijsheid van Hermes, want: 'Kinderen die hun oorsprong kennen, hebben een voorsprong in het leven.'

Datum : Zondag 13 november 2022
Tijd : 10.00 tot 16.00 uur
Locatie : Landgoed Renova, Maartensdijkseweg 1 - Bilthoven
Aanmelden : Via www.stichtingrozenkruis.nl

Delen

© 2022 Ankie Hettema-Pieterse
Webdesign Hugodenouden.nl